NASA все більше покладається на високотехнологічні машини, такі як орбітальні апарати, всюдиходи і кораблі, щоб проводити більшу частину своїх досліджень в космосі. Однак це не означає, що астронавти не потрібні, і в зв'язку з поновленням інтересу до відправки людей назад на Місяць, а потім, в кінцевому підсумку, на Марс, космічному агентству потрібні нові космічні дослідники.

NASA назвала дату кінця світу
NASA назвала дату кінця світу

Маючи це на увазі, НАСА знову оголошує про прийом нової партії космонавтів, і ви можете стати одним з них. Вимоги досить суворі, але що ще можна очікувати від групи, яка відправляє людей у космос?

NASA
NASA

“У цьому році ми святкуємо наш 20-й рік безперервного присутності на борту Міжнародної космічної станції на низькій навколоземній орбіті, і до 2024 році ми знаходимося на межі відправки першої жінки і наступного чоловіка на Місяць”, - заявив адміністратор НАСА Джим Бриденстайн.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.