Популярність мінівена MPV досягло піку на початку 90-х років, але з тих пір про автомобіль поступово почали забувати, а власники переходити на позашляховики і кросовери. У 2004 році, коли в Європі був відзначений пік Touran в Європі, було продано 191 414 екземплярів у порівнянні з 75 427 в минулому році.

Volkswagen ID Buzz, volkswagen

За заявою представника компанії, і вони мають інші концепції [замість MPV], такі як семимісний позашляховик Tiguan Allspace. Також компанія хоче випустити новим мінівен ID Buzz, який стане наступником Турана. Будемо сподіватися, що мінівен буде електричним, так як його зовнішній вигляд має наявність електродвигуна. Коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.

Втім, поки що на фото його концепт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужний процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити "відсутні ланки" в вивченні древніх мов.

Також Знай.ua повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кроссоверами від Aston Martin і Lamborghini.