COVID-19 вражає легені і дихальні шляхи. З кожним днем вчені все більше дізнаються про вірус. Вважається, що вірус поширюється через дихальні частинки, які утворюються при кашлі або чханні зараженого, і, мабуть, легко передається людині. Схоже, що вчені виявили типи клітин в організмі, які відповідають за зараження організму.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Вчені прийшли до висновку, що в носі людини є як мінімум 2 клітини, які відповідають за зараження коронавірусом. Хоча існує багато факторів, які сприяють передачі вірусу, ці результати узгоджуються з швидкими темпами зараження вірусом, баченими досі. Втім, позбавити від них людини не вийде. В іншому випадку, оргназиму ж буде набагато гірше. Однак, такі клітини були виявлені і в рогівці очі і слизової кишечника.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм очереднім оновлення. Сам оновлення іло віпущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темній режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися віхода офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.