Китайський гігант Huawei продовжує шукати альтернативні сервіси для додатків Google, які він не може інтегрувати в свої пристрої з-за заборони США. Згідно з новими повідомленнями, компанія знайшла навігаційний додаток для заміни Google Maps.

Huawei Here WeGo

Компанія Huawei почала впроваджувати додаток HERE WeGo, друге за популярністю додаток для навігації в світі, в своєму власному магазині додатків AppGallery. Хоча програма не на рівні Google Maps, було б неправильно сказати, що це надзвичайно хороша альтернатива з його функціями і функцією навігації.

Після заборони в США Huawei підписала угоду з TomTom, так що тепер додаток буде в смартфонах за замовчуванням.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

HERE WeGo дозволяє завантажувати карти серед різних функцій, які він пропонує. Таким чином, користувачі можуть переглядати маршрути без підключення до інтернету. Крім того, програма, яка надає інформацію про громадський транспорт в більш ніж 1300 містах по всьому світу, також надає важливу інформацію, таку як ціни на автобусні квитки й вартість таксі. Подивимося, як смартфони будуть працювати з цими картами на території України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.