Компанія Apple оголосила про прийом попередніх замовлень нової моделі MacBook Pro з 13-дюймовим екраном і оновленої клавіатурою. Компанія показала новий ноутбук, який прийшов на заміну MacBook Pro 2019 року.

На сайті Apple доступні чотири різних комплектації за цінами від $ до 1299 $ 1999 (35-54 тисяч гривень). Всі вони мають нову клавіатуру Magic Keyboard замість старої клавіатури-метелики, яка часто виходила з ладу. Звичайно, це величезний плюс, але на клавіатурі нововведення не закінчуються.

MacBook Pro 2020, Apple

Базова комплектація передбачає сховище SSD на 256 Гб, 8 Гб оперативної пам'яті, процесор Intel Core i5 восьмого покоління (1,4 ГГц). Зате за майже дві тисячі доларів можна отримати 16 Гб оперативної пам'яті, процесор десятого покоління і сховище на 1 Тб. При цьому як оперативну пам'ять, так і сховище можна розширити (до 32 Гб і 4 Гб відповідно). На щастя, компанія вирішила залишити роз'єм для навушників, так що яблучна компанія поки що не змушує переходити на бездротові аналоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.