Глава і засновник Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) назвав кращий на його думку смартфон за всю історію бренду. Звичайно ж, мова йде про смартфон компанії, який користується популярністю і зараз, хоча представлений публіці цей девайс був кілька років тому.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Фаворитом Цзюня, як виявилося, є модель Mi Mix 2, випущена в 2017 році. Перевагою пристрою глава компанії назвав його цілісний керамічний корпус. Варто відзначити, що вся серія Mi Mix прославилася своїм “повноекранним” дизайном. Останній смартфон в лінійці - це Mi Mix 3. Спільнота з нетерпінням чекає новий Mi Mix 4. Ця лінійка смартфонів позиціонується як флагманська, у всякому разі, так вважає сама Xiaomi.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Не виключено, що подібні висловлювання Цзюня, а також той факт, що компанія зареєструвала новий Weibo-аккаунт для серії Mi Mix, свідчить про швидкий вихід апарату. Може бути навіть новий Mi Mix 4 теж випустять в цілісному керамічному корпусі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.