Недавні краш-тести Національного інституту дорожньої безпеки США (IIHS) наочно продемонстрували нездатність позашляховика Jeep Wrangler встояти на колесах при фронтальному зіткненні про нерухому опору з частковим перекриттям. Варто відзначити, що експерти декілька раз тестували авто, і він продовжував перевертатися при зіткненні. Це збільшує шанс вильоту пасажири з авто, що просто максимально травмонебезпечно, і шансів вижити у такій ситуації вкрай малі.

Jeep Wrangler, скріншот з відео

Вже тоді в компанії засумнівалися в результатах тестів IIHS, заявивши, що в ході заводських випробувань нічого подібного не відбувалося. Зараз стало відомо, що виробник не планує допрацьовувати позашляховик за зауваженнями експертів. Проте, в компанії наполягають на своєму, і запевняють, що автомобіль укомплектований усіма необхідними системами безпеки. Втім, після побачених кадрів з краш-тесту починаєш сумніватися в безпеці авто в цілому.

Нагадаємо, що тираж авто вже перевищив 500 000.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.