Ілон Маск відкрито заявив, що у нього немає проблем з компаніями-ательє, які налаштовують і модифікують автомобілі Tesla.

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Він додав, що у нього “немає проблем” з тюнінгом, особливо з тим, що стосується “освітлення автомобіля і поліпшення зчеплення з шинами”.

S-Apex від Unplugged Performance являє собою один з найбільш привабливих пакетів, доступних для Tesla Model S, і включає в себе розширені арки передніх і задніх коліс, кілька нових аеродинамічних деталей і інші оновлення.

По більшій частині, тюнінг-компанії Tesla, такі як Unplugged Performance, мабуть, зосереджені головним чином на настроювання стилю авто, а також працюють над такими компонентами, як гальма і підвіска. Втім, гарантія від таких модифікацій може бути анульована на авто.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Tesla Cybertruck, скріншот з відео
Tesla Cybertruck, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.