Компанія Google надасть велике оновлення для свого браузера Chrome, яке орієнтоване на підвищення безпеки для користувачів. Звичайно, деякі зміни торкнуться користувачів, і не тільки в аспекті безпеки.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Повідомляється, що компанія зробить навігацію в браузері більш інтуїтивною. Також Google пропрацювала режим інкогніто, так що тепер він ще більш безпечний, що для рядового користувача тільки плюс. За повідомлення пошуковика, в цьому режимі браузер не буде зберігати дані для входу, історію переглядів, а також куки.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.