Bugatti Chiron Super Sport 300+ побив рекорд минулого року, коли він досяг максимальної швидкості 304,773 миль в годину (490,484 км / год).

В даний час компанія відзначає це досягнення ексклюзивними годинниками, які, ймовірно, стоять дорожче вашого автомобіля.

Bugatti Twin Turbo Furious 300+, carscoops

Twin Turbo Furious 300+, створений спільно Bugatti і Jacob & Co, випромінює “виняткову продуктивність, справжню розкіш, неперевершену красу і виняткову майстерність”.

Розкішні годинникb оснащені корпусом з кованого карбону і чорного алмазоподобного карбону і титану, який розроблений так, щоб відображати голий кузов з вуглецевого волокна на рекордному гіперкар. Годинник також має помаранчеві лінії, білі написи і напівпрозору кришку, яка дає уявлення про механізми, прихованих під ними.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Говорячи про останній, Бугатті каже, що годинник оснащений двома прискореними турбійономами з трьома осями, які “працюють разом, щоб компенсувати вплив гравітації на точність руху”.

За словами президента Bugatti Стефана Вінкельмана, “у Jacob & Co. ми знайшли партнера, який розуміє, як ми бачимо ексклюзивність і як кожний об'єкт, що носить ім'я Bugatti, повинен поєднувати в собі надзвичайну міць і найскладніші технології з чистою розкішшю і безпомилкової Bugatti - естетика і елегантність”.

Буде випущено тільки три моделі Twin Turbo Furious 300+, що робить його ще більш рідкісним, ніж Chiron Super Sport 300+, який обмежений 30 екземплярами. Поки невідомо, скільки будуть коштувати годинник, але попередні годинники коштували 280 000 доларів (223 356 фунтів / 249 326 євро).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.