Інсайдери нещодавно виклали в мережу інтригуюче зображення, що показує загадкову нову модель Rolls-Royce.

На фото майбутній Rolls-Royce, який трохи відрізняється від будь-якої з поточних моделей бренду.

Rolls-Royce Special, carscoops

На фотографії показаний інтригуючий дизайн даху, який може складатися з дверей типу “крило чайки” або окремих скляних панелей як для пасажира, так і для водія. Судячи з фото, у транспортного засобу немає традиційних бічних дзеркал. Можливо, автомобіль отримає камери замість дзеркал.

Хоча з цієї точки зору важко судити про пропорції автомобіля, він виглядає відносно невеликим і має всього дві двері.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.