Національне управління США по аеронавтиці і дослідженню космічного простору готується в липні відправити на Червону планету п'ятий за рахунком марсохід, який отримав ім'я Perseverance. Однак, він буде пов'язаний з медиками, і ось як.

Табличка для медиків NASA

Разом з ним на Марс полетить невелика металева табличка, присвячена боротьбі з пандемією коронавіруса. На табличці будуть подяки медикам, які допомагають людству боротися з небезпечним коронавірусом.

На чорній табличці зображена змія - символ медицини, а також планета, біла точка і лінія, що позначає траєкторію польоту ракети з марсоходом із Землі на Марс. Perseverance має опинитися в кратері Червоної планети на початку лютого 2021 року, і він буде вивчати Марс і далі, відправляючи на Землю все більше корисної інформації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.