Відомий блогер опублікував фотографії, на яких молодша модель лінійки iPhone 12 порівнюється за розмірами з новою моделлю iPhone SE. Точніше, вони порівнюють модель iPhone 12, надруковану на 3D-принтері, з цим смартфоном iPhone SE.

За чутками, в цьому році Apple випустить одразу чотири нових iPhone. Найменша модель iPhone 12 повинна мати дисплей з діагоналлю всього 5,4 дюйма, а також очікується версія iPhone 12 з 6,1-дюймовим екраном, як iPhone 12 Pro. Збільшена версія iPhone 12 Pro Max буде оснащена екраном з діагоналлю 6,7 дюйма.

iPhone 12, gizchina

Нагадаємо, екран iPhone SE має діагональ 4 дюйми. Судячи з фотографій, 5,4-дюймовий iPhone 12 буде менше, ніж 4-дюймовий iPhone SE. Але це з-за меж відсутності кнопки під екраном.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Очікується, що невелика версія iPhone 12 буде оснащена OLED-екраном, нової 5-нанометровій одночіпової системою Apple A14, не менше 128 ГБ флеш-пам'яті і підтримкою 4G, хоча він повинен коштувати стільки ж, скільки і iPhone 11 з 64 ГБ пам'яті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.