Apple iOS 13.6 вже тут, і це дуже важливо, вона пропонує нові цікаві функції і безліч важливих виправлень. Але ламає ОЗ більше, ніж виправляє, і варто оновлюватися?

iOS 13.6 доступна для кожного пристрою, сумісного з iOS 13. Це означає, що і для iPhone 6S і новіше, а також iPod touch 7-го покоління.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Власники iPad, Apple перевела планшети на iPadOS.

У той час як є окремі випадки невеликих графічних збоїв і проблем з надійністю з Face ID, в цілому скарги невеликі - навіть на Reddit. Крім того, скарги з-за серйозної проблеми з розрядкою батареї припинилися.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Офіційні примітки до випуску iOS 13.6 від Apple містять наступне опис і основні функції:

“В iOS 13.6 додана підтримка цифрових автомобільних ключів, впроваджені звукові історії в “Apple News” + і додана нова категорія симптомів у додатку “Здоров'я”. Цей випуск містить термінові виправлення помилок і покращення”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.