Цей грандіозний BMW 3.0 CSL 1972 року - один з найяскравіших BMW, коли-небудь зроблених, і його можна продати за більш ніж 100 000 доларів.

1972 BMW 3.0 CSL, carscoops

BMW розробила 3.0 CSL як спеціальну модифікацію для європейського конкурсу туристичних автомобілів, виробництво якого почалося в травні 1971 року. Цей автомобіль є одним з 168 примірників, створених за 14 місяців виробництва першої серії.

Список Bring A Trailer показує, що автомобіль, залишений на заводі в жовтому кольорі Golf, був перефарбований в чорний колір під час комплексного ремонту в 1990-х роках. В той же час були додані триколірні бічні смуги. Автомобіль також був оснащений культовим заднім крилом і спойлером “Бетмобіль”, який також оснащений гумовими направляючими повітря на передніх крилах. Він встановлений на заводських 14-дюймових литих дисках з шинами 205/70 Michelin XWX.

Під час ремонту автомобіля в 1990-х роках він був оснащений новим 3,5-літровим рядним шестициліндровим двигуном M30B34 з карбюраторами Weber з подвійним дроселем. В поєднанні з цим двигуном встановлена п'ятиступінчаста механічна коробка передач Getrag 245/10 C / R / dog, яка була встановлена тільки в листопаді 2018 року. Оригінальний 3,0-літровий блок автомобіля буде включений у продаж.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цей же автомобіль був проданий на аукціоні Gooding & Company на острові Амелія в 2014 році за 148 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.иа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.иа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.