LetsGoDigital повідомила, що Xiaomi працює над інноваційною системою камер для смартфонів на основі патентних зображень.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз мова йде про рухомий камері, що дозволяє отримувати зображення з широким кутом огляду за допомогою системи з двох модулів. Теоретично ця система дозволить вам отримувати якісні ширококутні зображення без спотворень.

XIAOMI, gizchina

Патент був поданий пекінською компанією Xiaomi Mobile Software у відомство США з патентів і товарних знаків (USPTO) в жовтні 2019 року. 30 липня 2020 року патент був затверджений і також опублікований в базі даних Всесвітнього відомства інтелектуальної власності (WIPO).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сучасні моделі телефонів оснащені ширококутними об'єктивами, недоліком яких є те, що на фотографіях часто виникають спотворення, через що знімки не відповідають дійсності. Запатентована технологія Xiaomi повинна вирішити цю проблему.

У великій документації йдеться про використання двох низьковугільних камер. Камери можуть переміщатися синхронно один з одним, що значно розширює ефективний діапазон кутів огляду. Це дозволяє робити високоякісні ширококутні фотографії без необхідності використання ширококутного об'єктива, що спотворює реальність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.