Сполучені Штати наповнені всілякими автомобільними спільнотами, у кожного з яких є свої способи модифікації автомобілів. Культура плит з Х'юстона, штат Техас, є однією з найбільш "інтригуючих".

Читайте Знай в Google News!

Транспортні засоби з банди оснащені ободами з дроту, які виступають на 30 сантиметрів з коліс машини. Цей конкретний Porsche Panamera з такими колесами є одним з найгірших прикладів, з якими ми стикалися.

Quite shitty from Shitty_Car_Mods

Це відео нещодавно було опубліковано на Reddit, і на ньому показана Чорна Panamera з дротяними ободами, які є одними з найбезглуздіших, які ми коли-небудь бачили. Минулого місяця ми натрапили на Bentley Bentayga з подібними колесами, але його шипи стирчали тільки на 10 дюймів. Шипи, що стирчать з коліс Panamera, здаються майже вдвічі довшими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На додаток до шипів, власник Porsche також прикріпив запасне колесо до задньої панелі розкішного спортивного седана.

Зазвичай автомобілі, що зустрічаються в культурі плиток Х'юстона, - це старі Кадилаки та лінкольни, але здається, що банда розвивається і починає залучати людей з набагато дорожчими автомобілями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.