У липні минулого року Xiaomi представила новий додаток для відстеження стану здоров'я під назвою Mi Health. На момент запуску додаток було досить простим і включало всього пару функцій. Включаючи підрахунок кроків, моніторинг сну і відстеження менструального циклу. Тепер, з появою MIUI 12, Xiaomi представила кілька нових функцій. Він включає в себе більш точний лічильник кроків і нові функції відстеження сну. Тепер Xiaomi додає можливість перевіряти частоту серцевих скорочень за допомогою камери смартфона.

Читайте Знай в Google News!

Щоб скористатися цією функцією, вам необхідно відкрити в додатку Новий Розділ"імпульс". Потім натисніть кнопку в правому нижньому кутку. На наступному екрані Вам буде запропоновано повністю закрити камеру і спалах. Як тільки ви це зробите, ваш пристрій почне вимірювати пульс, і вам доведеться утримувати палець в одному положенні, поки шкала не досягне 100%.

По завершенні роботи додаток запропонує вам вибрати тип відображуваної статистики у спливаючому вікні. У вікні будуть три варіанти-загальний стан, стан спокою і після тренування. Вам потрібно буде вибрати один з трьох варіантів в залежності від вашого поточного стану і натиснути кнопку "Переглянути звіт" у спливаючому вікні, щоб побачити поточну частоту пульсу. Звіт про випробування включатиме вашу частоту серцевих скорочень і ілюстрацію, яка показує, чи є пульс повільним, нормальним або швидким.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нова функція буде додана до версії 2.7.4 програми Mi Health. Більшість користувачів повинні отримати це оновлення в найближчі дні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.