Магазин Epic Games додав на цьому тижні нову безкоштовну гру: Pikuniku від Devolver Digital і Sectordub! Гра-головоломка зазвичай коштує 12,99 доларів, але її можна безкоштовно отримати в Epic Games Store протягом обмеженого часу. Для тих, у кого зараз може не бути часу на нову гру, в Pikuniku можна грати в будь-який час безкоштовно після того, як вона буде затребувана в магазині. Гра доступна як в одиночному, так і в многопользовательском кооперативному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Пікуніку, описаний як "чудова антиутопічна пригода", являє собою гру, в якій гравці досліджують яскравий 2D-світ, повний персонажів, яким потрібна допомога. Гравці керують піку (і ніку в кооперативному режимі), коли вони намагаються перемогти містера Саншайна. Ті, хто шукає платформер з великою кількістю проблем, ймовірно, захочуть Шукати в іншому місці, але для тих, хто налаштований на розслабляючий досвід, він може бути хорошим вибором. Пригода здається досить оптимістичною, і це може бути ідеальною грою для гравців поодинці або з другом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.