Досить часто можна почути про труднощі ремонту iPhone, і iPhone 12 нічим не відрізняється. Згідно з доповіддю iFixit, Apple має ще одну перешкоду для ремонту iPhone 12.

Це ще більше обмежить можливості сторонніх ремонтних агентств допомагати користувачам замінювати модуль камери.

Читайте Знай в Google News!

Технічні фахівці, що працюють з iFixit, виявили, що камера iPhone 12 вимагає авторизації програмного забезпечення для нормальної роботи після заміни деталей. Це не стосується попередніх iPhone. У старих моделях ви можете легко замінити камеру і використовувати її без будь-яких додаткових дій. iFixit заявив, що камера і дисплей є одними з найпоширеніших деталей, які вимагають ремонту або заміни Користувачем. Apple все частіше вводить обмеження на свої пристрої, і тепер несертифікованим технічним фахівцям складно замінити або відремонтувати пристрої для iPhone.

IPHONE 12, gizchina

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При заміні частин камери iPhone 12 без офіційного дозволу Apple вона, здається, працює нормально при запуску, але при нормальному використанні можуть виникати деякі збої. У iFixit відзначили, що камеру не можна переключити на надширококутну і вона може працювати тільки в певних режимах камери, а інші режими стануть повністю недоступними.

Крім того, iFixit стверджує, що авторизація програмного забезпечення може бути виконана тільки з використанням власного додатка Apple під назвою System Configuration. Тільки офіційні ремонтні організації Apple, такі як Apple Store або Best Buy, мають доступ до цього додатка. Це посилення політики обслуговування може в подальшому вплинути на ринок стороннього обслуговування, ПРИВАТНЕ обслуговування, а також переробку і перепродаж запчастин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.