Будь-яка стаття, яка розкриває проблеми Тесли, отримує апологети, які заявляють, що це недоречно, незалежно від того, про що історія.

Історія буде спробою нашкодити компанії. Як ми вже пояснювали, це навпаки: це спроба переконати компанію вчинити правильно. В оповіданні про злетів з Model 3 задньому бампері найправильніше заплатити за пошкодження по гарантії. Тесла зробила це лише для Логана Деруанна, але не для Троя Босмана, Луїса Терсейро та пана Б.

Читайте Знай в Google News!

Ці власники Tesla-деякі з них-великі прихильники бренду-зв'язалися з InsideEV тільки через відео, розміщене Деруанною. Коли вони прочитали це, вони вирішили поділитися своїми історіями про ту саму проблему, яку вони чули з більш ніж одного Сервісного центру Tesla, що є "відомою проблемою". Ось їхні історії:

Трой Босман

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Першим, хто з нами зв'язався, був Босман. Він подякував нам за статтю І сказав, що Tesla не оплачує ремонт.

"Після того, як сервісний центр Tesla сказав, що не стане це виправляти, я більше не займався цим. Чесно кажучи, мені ніколи не приходило в голову знайти адвоката. Я ніколи не думав, що можу собі це дозволити. Я один з тих, хто провів "Tesla Stretch", купивши автомобіль, який зазвичай виходить за рамки мого цінового діапазону".

Босман купив свою Tesla Model 3 у червні 2018 року, мабуть, Standard Range Plus. 17 серпня 2019 року він зіткнувся з "відомою проблемою".

"Я їхав по калюжі по щиколотку, коли почув гучний глухий удар з-за задньої частини моєї машини. Коли я подивився в дзеркало заднього виду, я побачив, що мій бампер лежить на дорозі позаду мене. Мій друг, який їхав попереду мене в іншій машині, без проблем проїхав через ту ж калюжу. Я зміг доставити частини, які впали з моєї машини, додому за допомогою мого друга і деяких людей, які були в той час в цьому районі, які позичили мені свої інструменти. На наступний день вдома я оцінив пошкодження і надійніше прикріпив облицювання бампера".

Правда, в компанії відповіли, що оплачувати ремонт вони не будуть. Таких історій досить багато, і всі вони на совісті Tesla і самого Ілона Маска.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.