Прагнення Hyundai до продуктивності гідно захоплення. Бренд, у якого практично не було досвіду у виробництві спортивних автомобілів, тепер пропонує постійно зростаючий асортимент швидких хетчбеків і кросоверів. Не тільки це, але також є модна лінійка наборів для зовнішнього вигляду для більшості моделей компанії. Судячи з усього, від підрозділу Hyundai N зробила ще один крок вперед.

Читайте Знай в Google News!

Південнокорейський бренд робить кроки в напрямку залучення ще більш широкої аудиторії своєю новою колекцією одягу та аксесуарів. На даний момент він доступний тільки в Південній Кореї, але є з чого вибрати.

Найдешевший продукт, який ви можете купити, - це наклейка, яка коштує 5000 Південнокорейських вон або 4,42 долара за поточним обмінним курсом. Є також кілька різних ремінців для телефонів за ціною 6000 вон (5,3 долара) кожен. Все це круто, але почекайте, поки не побачите сорочки та сумки.

Hyundai N, carscoops

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Всі сорочки оцінені в 33 000 вон (29 доларів) і представлені в різних дизайнах, включаючи чорний і білий основні кольори. Звичайно, центральну частину займає логотип Hyundai N, який часто змішується з іншою графікою, натхненною продуктивністю.

Hyundai N, carscoops

І останнє, але не менш важливе: є повний комплект аксесуарів Hyundai N, який включає майже всі продукти цієї лінійки. Він оцінюється в 79 000 вон або майже 70 доларів за поточними цінами і включає сорочку, сумку, ремінець для телефону, Дві пари шкарпеток і кілька інших дрібних предметів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.