Оскільки чутки про AirPods третього покоління нещодавно з'явилися в мережі, у нас з'явилося більше доказів того, що Apple працює над оновленими моделями своїх популярних бездротових навушників.

Компанія 52audio поділилася зображенням того, що, за їхніми твердженнями, є частиною нових AirPods 3, дизайн яких дуже схожий на AirPods Pro.

Читайте Знай в Google News!

Звіт був опублікований в японському блозі MacOtakara як перший погляд на AirPods третього покоління. На зображенні показана верхня частина бездротових навушників Apple, а також кришка зарядного футляра.

AirPods 3, gizchina

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хоча дизайн, швидше за все, буде таким же, як у AirPods Pro, нові AirPods 3 не матимуть розширених функцій, таких як активне шумозаглушення. Компанія також працює над оновленим AirPods Pro зі зменшеною округлою формою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.