Компанія Apple провела третю за рахунком презентацію за цю осінь з презентацією нових гаджетів, і цього разу презентація торкнулася комп'ютерів і ноутбуків компанії на власних чіпсетах.

Читайте Знай в Google News!

У червні 2020 року Apple анонсувала перехід комп'ютерів Mac на процесори Apple Silicon, спроектовані компанією на основі мобільної архітектури ARM.

Новий MacBook Pro з M1 з діагоналлю 13 дюймів

Що стосується продуктивності, MacBook Pro 13 вміє програвати 8k Pro Res в прямому ефірі, що вражає. Новий процесор дозволить працювати ноутбукук до 17 годин.

Також в новинку додала нові мікрофони і камеру для дзвінків, що дуже актуально в період пандемії і самоізоляції.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ціна

За MacBook Pro 13 попросять від 1299 доларів.

Коротко про MacBook Pro

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.