Навігатори автомобілів BMW, які продаються в Росії, почали показувати Крим як частину РФ. Відзначимо, що подвійних стандартів тут не повинно бути, а компанія BMW не має права вносити зміни в навігацію і цілісність території України.

Читайте Знай в Google News!

МЗС, тим часом, нагадали, що європейські підприємства повинні дотримуватися резолюції ООН, яка підтверджує український статус Криму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Нагадуємо про резолюцію Генеральної Асамблеї ООН 68/262, що підтверджує український статус Криму. Всі навігаційні карти, які надає BMW, повинні відображати той факт, що Крим є Україна, і підприємства ЄС повинні дотримуватися політики невизнання спроби анексії Криму. Тут немає місця подвійним стандартам", - написала Джапарова в Twitter в середу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.