До теперішнього часу ви повинні були почути, що Hummer повернувся, хоча і під маркою GMC, і з іншою трансмісією. Надалі цей масивний вантажівка буде називатися Hummer EV, і так, це означає, що він повністю електрифікований і далекий від свого ненажерливого минулого.

Читайте Знай в Google News!

Однак, якщо ви ще не в тренді електромобілів, деякі зразки старих Хаммерів все ще продаються на ринку. Один з них виставлений на торги на eBay, але він занадто радикальний для людей зі слабкими нервами.

Представляємо Hummer H2 2003 року випуску, побудований за індивідуальним замовленням компанією Aim Industries. Як бачите, це не ваш пересічний Hummer, скоріше, це екстравертний приклад-можливо, готовий для Голлівуду. Фактично, він був показаний на обкладинці журналу Truckin Magazine у вересні 2004 року.

Hummer H2, carscoops

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидно, що забарвлення кузова цього позашляховика виділяє його, де б він не знаходився, завдяки L&G Enterprises.

Так, Цей H2 виглядає досить дивно на смак звичайного покупця, але якщо ви належите до числа тих, хто дійсно любить цю річ, ви не самотні. На момент написання цієї статті є дві людини, які вже зробили ставку на цей автомобіль на суму 55 100 доларів.

Hummer H2, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.