За повідомленням CNBC, співробітники заводу Tesla в Фремонті є "основними працівниками" і, отже, не потребують знаходження будинку для зменшення зростання кількості заражених COVID-19 в масштабі штату. Департамент охорони Здоров'я Каліфорнії заявляє, що виробництво вважається "важливою робочою силою", і це відноситься і до виробництва Tesla.

Читайте Знай в Google News!

Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом оголосив про нові заходи, щоб уповільнити зростання нових випадків коронавірусу в штаті. Правила, які вступають в силу в суботу, забороняють несуттєву роботу і особисті збори з 22:00 до 5:00.

Tesla Model 3, фото: gettyimages
Tesla Model 3, фото: gettyimages

Нагадаємо, що сам Ілон Маск вже хворіє коронавірусом, і відчуває себе далеко не кращим чином. Раніше він повідомляв про головні болі і нежиті, а також про слабкість по всьому тілу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.