У Тернопільському ставко продовжує гинути риба – в мережі опублікували відео, на якому з води дістають мертві туші. Відповідний ролик з'явився на сторінці місцевого активіста Олега Синовця в Facebook.

У Тернополі з водойми виловлюють дохлу рибу/ скріншот з відео

Проблема з чистотою водойм України постала вже давно – тонни відходів з виробництв утилізуються в місцеві озера і річки, що призводить до їх забруднення. На цей раз постраждав ставок в місті Тернопіль, з якого місцевим жителям довелося виловлювати вже дохлу рибу.

Активіст Олег Синовець зняв момент, як чоловік за допомогою вил діставав із ставка велику рибу, яка загинула, вочевидь, вже давно. На ній можна було побачити червоні плями, облізлу луску і білі очі. Користувачі мережі написали, що така риба у ставку плаває вже приблизно місяць і висловили здивування щодо того, наскільки забрудненим стала водойма.

Лариса Цимарна: "Зловив або виловив дохлу? Якщо і далі до озера будуть скидати всі відходи – воно знову засмердиться!"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олег Селецький: "…….вже цілий місяць …гине така риба……"

Таля Масловська: "Який небезпечний наш ставок…"

Коментарі під постом Олега Синовця в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Тернополі почали відкривати речові ринки.

Як повідомляв портал "Знай.ua у дитячих садках Тернополя планується встановити відеокамери.

Також Знай.ua писав, що у Тернополі загострюється ситуація із-за поганого фінансування лікарень.