Існує п'ять способів чудово заощадити гроші в подорожі. Звичайно, доведеться витратити деяку суму, але все ж її розмір виявиться набагато меншим, ніж ви могли б подумати.

До них відносяться:

Пошук залізничних квитків. Завчасне бронювання може заощадити близько 50% вартості квитка на поїзд. Якщо ж ви не звикли заздалегідь планувати подорож і не хочете прив'язуватися до фіксованого графіку, просто іноді моніторте наявність та вартість квитків. Відомі компанії дуже часто влаштовують різні розпродажі. Це допоможе заощадити вам багато грошей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ночівля в хостелах чи гуртожитках. Загальні кімнати є найбільш дешевим житлом у будь-якій країні світу. Звичайно ж, можна жити і абсолютно безкоштовно, використовуючи такі сервіси, як Couchsurfing. Але якщо цей варіант – не для вас, забронюйте місце в хостелі.

Використання студентських та інших дисконтних карт. Ви студент, вчитель або вам менше 26 років? Ласкаво просимо у світ з 50% знижками та безліччю різних пропозицій. Отримайте студентську / вчительську / молодіжну карту та заощаджуйте!

Отримання туристичних карт міста. Якщо ви плануєте побачити багато визначних пам'яток в місті, ви повинні отримати спеціальну карту, яка надасть вам знижку і безкоштовний доступ до основних визначних пам'яток і музеїв, а також безкоштовний проїзд на громадському транспорті. Таким чином можна заощадити більше 100 доларів в Лондоні, 80 доларів США, з карткою з Паризького музею, 50 доларів з карткою в Гельсінкі і ще більше з картами міського туризму. Це дивовижний спосіб заощадити гроші на незвичайних атракціонах і розвагах, які часто досить дорогі.

Продаж своїх послуг. Це допоможе не тільки заощадити, а й заробити. Використовуйте сервіси Craigslist, TaskRabbit або Gumtree, щоб знайти людей, які потребують виконання невеликих завдань неподалік від будинку. Отримайте гроші за надану допомогу. Крім того, якщо у вас є навичка, продайте її. Це може бути що завгодно, навіть стрижка. Ви також можете допомогти людям дізнатися свою рідну мову з допомогою таких програм, як Duolingo.

Використання готових, нетрадиційних способів подорожей може призвести до великої економії. Терпіння, практика і творчий підхід допоможуть вам подорожувати по світу практично без грошей!

"Знай.uа" розповідав про 25 причини того, що ви залежні від подорожей

Портал "Знай.а" ділився інформацією про те, що можна зробити у Вашингтоні абсолютно безкоштовно

Нагадаємо, для багатьох людей відсутність грошей - лише відмазка, а не неможливість подорожувати