Якщо ви коли-небудь мріяли відправитися в Кувейт, ваше бажання може здійснитися. Відома авіакомпанія Pegasus Airlines пропонує пасажирам придбати квитки на рейс за неймовірно привабливою вартістю. Тепер з України в Кувейт і тому можна долетіти всього за 163 євро. Літаки вилітають зі Львова та Харкова. Пропозиція діє на безліч рейсів в листопаді і взимку.

Забронювати квитки з легкістю можна в режимі онлайн на офіційному сайті авіакомпанії Pegasus Airlines, а також на сайтах перевізників Skyscanner.com або Kiwi.com.

Приклади бронювання:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Львів-Кувейт-Львів: 23.11.2018 – 30.11.2018 – 164 євро

Харків-Кувейт-Харків: 08.11.2018 – 15.11.2018 – 163 євро

Важливо відзначити, що акційні квитки розповсюджуються виключно на польоти з ручною поклажею, вага якої не перевищує 8 кілограм. Українцям для відвідування Кувейту необхідно відкрити електронну візу. Процедура стандартна, з нею не повинно виникнути жодних труднощів.

Зверніть увагу на те, що всі рейси здійснюються з пересадкою в Стамбулі. З бронюванням квитків зволікати не варто, адже їх кількість обмежена.