Завдяки введенню безвізу в Україні та діяльності лоукостерів бюджетні подорожі стали реальністю. Зараз можна з'їздити в 3 країни всього за 56 євро. Дивно, чи не правда?

Відомі авіакомпанії Wizzair, Ryanair і LaudaMotion подарували українцям можливість подорожувати у різні куточки Європи і світу, не переплачуючи при цьому за квитки.

Зараз ви можете придбати квитки на подорож в 3 країни – Італію, Австрію та Словаччину. Проїзд обійдеться вам всього 56 євро. Це вартість авіаквитків на всі рейси.

Подорож за маршрутом Київ – Братислава – Мілан – Відень – Київ можливе з вильотом в різні дати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо вилетіти з України 27 січня 2019 року, доведеться заплатити 60 євро.

Ще одна з доступних дат вильоту – 5 лютого 2019 року. Така поїздка обійдеться вам в 56 євро.

Якщо виліт з Києва відбудеться 11 березня 2019 року, ви витратите на поїздку 71 євро.

З купівлею квитків зволікати не варто, адже їх кількість обмежена. Ви можете самостійно вибрати інші дати для поїздки, змінити загальну тривалість або час перебування в кожному з міст.

Можливо, вас цікавить поїздка в один з представлених міст: Мілан, Відень, Братислава. В Австрії можна долетіти з України за 23 євро туди-назад, в Італії – за 44 євро, у Словаччину – за 30 євро.

Зверніть увагу, що дані квитки представлені на подорож з ручною поклажею. Підібрати підходящий варіант і купити квиток на потрібний рейс можна на офіційних сайтах лоукост-компаній Wizzair, Ryanair і LaudaMotion або на сайтах посередників Skyscanner.com, Kiwi.com.

"Знай.uа" писав про маловідомі і нетипові місця Будапешта, які обов'язково варто відвідати

А також про те, як злітати в Ісландію і повернутися назад в Україну за 97 євро

Читайте також про те, який тревел-план скласти на 2019 рік, на які подорожі і вчинки варто зважитися