Коли мова заходить про подарунки, завжди хочеться придумати щось оригінальне і незвичайне. Щось, що принесло б радість і було корисним, а не припадало пилом на полиці. А особливо, якщо це стосується мандрівника, людини, яка вже відвідав безліч країн і хоче об'їздити весь світ. Чому б не подарувати йому те, що стане в нагоді в наступній поїздці?

Пропонуємо вам 10 цікавих ідей подарунків для мандрівників

Чохол на валізу

З оригінальним чохлом ваш друг ніколи не втратить свій чемодан серед безлічі однотипних сумок похмурих кольорів. Принтів дуже багато: море, гори, краєвиди, Париж, Прага, Венеція, Лондон та інші міста.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Щільний дощовик

Це річ, яка стане в нагоді в будь-якій подорожі. Чомусь часто про неї забувають. Тому це відмінна ідея для подарунка. Головне, щоб дощовик був щільним, компактним і міцним.

Баночки для косметичних засобів

Хто, якщо не мандрівник, знає про те, що косметику завжди потрібно зберігати в маленьких компактних пляшках і банках. Що поробиш – такі правила авіакомпаній.

Косметичка для зарядних пристроїв і аксесуарів

Це дуже корисний подарунок, який допоможе тримати в порядку зарядки для різних гаджетів, навушники, кабелі та інші технічні штуки.

Narrative clip-on camera

Ця компактна камера дуже просто кріпиться до одягу. Вона автоматично робить 2 фотографії кожну хвилину. Батарея тримає заряд близько 30 годин, а пам'яті вистачає аж на 6000 фоток. Знімки з камери можна скинути на ноутбук або смартфон за допомогою USB-порту. Погодьтеся, корисний подарунок! Адже на смартфоні телефоні постійно не вистачає пам'яті, або він розряджається, а фотоапарат з собою тягати не завжди зручно.

Скарбничка спогадів

Багато людей привозять з подорожі різні приємні дрібниці: квитки з транспорту, музею чи галереї, місцеву валюту, фотографії та різноманітні сувеніри. Все це хочеться зберігати видно на місці. Відмінним варіантом і стане стильна скарбничка спогадів.

Портативна зарядка

Навіть якщо вона вже є у вашого друга, друга ніколи не буде зайвою. Заряду акумулятора гаджета рідко надовго вистачає. І не завжди є можливість зарядити смартфон або планшет від мережі. У такі моменти і приходять на допомогу павербанки.

Travel Map

Це чудовий подарунок для мандрівника, який відвідав вже безліч країн. Він з ентузіазмом буде відзначати міста і країни світу, в яких вже побував. Ця карта відмінно впишеться в будь-який дизайн і зробить кімнату більш стильною.

Непромокальний чохол для камери

Він захистить камеру або фотоапарат від снігу, дощу, вологи, піску і пилу. Завдяки такому чохлу ваш друг зможе знімати круті відео і робити фото абсолютно в будь-яку погоду і в будь-яких умовах.

Надувна подушка для сну в дорозі

Це дуже корисна річ, яка виручає в будь-якій поїздці. Вона дозволить забути про втому і дискомфорт. Подушки бувають в самих різних варіаціях – у будь-якому кольорі і будь-якої форми.

Це тільки маленька частина того, що можна подарувати мандрівникові. Відмінними варіантами також стане органайзер для одягу або косметики, тревел-бук, обкладинка для паспорта, шкарпетки з оригінальним принтом, карта зоряного неба і багато іншого. Головне – піднести подарунок з теплими почуттями і посмішкою. І не забудьте про оригінальній упаковці. Наприклад, у вигляді картки. Мандрівник точно це оцінить.

"Знай.uа" вже писав про те, де шукати дешеві квитки на автобус по Європі

А також про те, як подорожувати без знання англійської мови

Нагадаємо: 30 захоплюючих місць, які варто відвідати до 30 років