Відома угорська авіакомпанія Wizz Air повідомила про зміну графіка польотів з Києва в серпні цього року. Стало відомо, що з 3 по 20 серпня лоукостер прибере частину рейсів із столиці України відразу на 17 маршрутах. Про це повідомляє avianews.com.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Опубліковані напрямки, за якими Wizz Air скасовує частину рейсів у серпні: Варшава (понеділок, п'ятниця); Будапешт (понеділок, п'ятниця); Меммінген (понеділок, п'ятниця); Кельн (понеділок, п'ятниця); Біллунн (вівторок); Берлін (середа, субота); Рига (четвер); Ганновер (четвер); Ларнака (субота); Краків (неділя); Гамбург (середа); Дортмунд (четвер); Копенгаген (неділя); Відень (вівторок, середа); Братислава (неділя); Бремен (вівторок); Франкфурт (середа, субота).

Лоукостер змушений скасувати деякі рейси через затримку з поставкою бортів. З пасажирами, які придбали квитки через сайт Wizz Air і їх рейси скоротили, авіакомпанія неодмінно зв'яжеться, поінформує про зміни і запропонує варіанти повернення грошей або безкоштовне бронювання інших квитків.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, МАУ перетворили літаки на електрички.

Як повідомляв портал Знай.uа, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Також портал Знай.uа писав, що ще одна авіакомпанія буде регулярно літати у Туреччину зі Львова.