Нещодавно представники комунальних служб, разом з поліцією виявили тіло померлого понад рік тому пенсіонера, для якого власна квартира стала домовиною. Представники ЖКК ще від травня 2018 року отримували скарги від мешканців будинку на дивний сморід з квартири пенсіонера, і на те, що сусіда не стало видно, та зарухалися лише тепер, коли перевіряли труби перед опалювальним сезоном.

79-річний Володимир Гладко зник у травні 2018, сусіди вирішили, що самотній старий пішов жити до будинку престарілих. Люди відчували сморід, але на звернення ЖКК реагував хібащо прийняттям скарг. Правоохоронці кажуть, пенсіонер помер своєю смертю.

За інформацією Знай.ua, у Києві пенсіонери пройшли парадом та влаштували квест на виживання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що відома українська політична діячка, Юлія Соколовська, розповіла, що на даний момент чекати скасування плати за комунальні послуги пенсіонерам не слід.

Крім того, Знай.ua писав про те, що пенсіонери, що поїхали у круїз виявилися наркокур'єрами.