Росіяни можуть зважитися на ще один відчайдушний крок, за який точно доведеться в майбутньому відповісти на серйозному рівні. Захід не заплющить на це очі.

Про це сенатор Сполучених Штатів Америки Марко Рубіо заявив у ефірі CNN.

За його словами, росіяни можуть настільки зневіритися через чергові поразки, що зважитися на завдання ударів по аеропортах Польщі. Все через те, що саме через них здійснюються основні поставки зброї в Україну.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Занепокоєння викликає непередбачуваність дій Путіна в такій ситуації. Я думаю, що цілком можливо, що зрештою він може завдати удару по деяким з цих пунктів розподілу озброєння, через які проходять постачання озброєнь, у тому числі в Польщі. Багато хто говорить про ядерну атаку, але найбільше переживаю, що Росія нападе на країну НАТО, наприклад, на аеропорт у Польщі або якісь інші точки розподілу", - сказав Марко Рубіо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Поставки озброєння, скріншот: Youtube
Поставки озброєння, скріншот: Youtube

Тема поставок озброєння їм вкрай болюча. Якщо ще на початку лютого вони на всю кричали про те, що зможуть завоювати Україну всього за кілька днів через недостатню підготовку ЗСУ, то зараз їм не по собі. Усього за сім з половиною місяців війни ЗСУ практично повністю перейшли на зброю за стандартами НАТО, і це не межа. Ми все ще не почали отримувати допомогу з ленд-лізу, який має розпочатися на початку жовтня.

Тим часом росіяни вже втрачають територію відразу на всіх напрямках, і це не припиниться до повного звільнення наших земель. А ударом по польському аеропорту, що є частиною НАТО, диктатор путін лише посилить своє хитке становище на світовій арені.

Нагадаємо, що батьків путіна попросили вплинути на шаленого сина: дістати з могили

Раніше повідомлялося, що Лукашенко слідом за Путіним може почати мобілізацію: але вкотре задурять мозок

Також, які міста можуть бути в небезпеці: стало відомо, куди покинуть перші партії путінських мобіків