Аліна Паш "почула" поклик пращурів ще до війни і вшанувала пам'ять "забутих": "Глибина та велич нашого коріння"

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Аліна Паш випустила неймовірну ліричну відеороботу до треку "Тіні Забутих Предків", у якому вона співає про видатних українських поетів - Симоненка, Стуса, Франка, Лесю Українку, Сковороду та інших. Рядки були написані ще до повномасштабної війни, але сьогодні вони точно передають настрій всього народу. Зйомка відео відбувалася під водою. Моделі із жовто-синіми тканинами виконували різні рухи на глибині. Картина вражає.

Бункерний маразматик путін "приєднав" до рф захоплені території, та закликав Україну здаватися: "Як було вже не буде"

Сальдо, Балицький, путін, Пушилін та Пасічник, кадр із звернення
Сальдо, Балицький, путін, Пушилін та Пасічник, кадр із звернення

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

30 вересня путін вирішив нарешті виконати те, що обіцяв своїм холуям - приєднати території України, як вдалося захопити. Щоправда, перед тим, він вирішив вилити трохи маразматичного лайна на голови тих, хто його зібрався слухати. Отже, з усього сказаного, стало відомо, що "днр та "лнр", а також Запорізька та Херсонська області "мають спільну долю з росією". Замість репарацій він обіцяє відновлювати ту інфраструктуру, яку встиг знищити за пів року війни. Також путін звинуватив англосаксів у диверсіях на "Північних потоках" та закликав "київський режим"негайно припинити бойові дії та повернутися за стіл переговорів.

Ціни на огірки та томати рвонули вгору: як змінилися цінники та що спровокувало подорожчання

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube

В Україні почали стрімко дорожчати тепличні овочі, такі як огірки та томати. Які цінники виставили продавці і що відбувається з цінами на інші овочі, розповідає портал AgroTimes, посилаючись на свої дані моніторингу найбільшого оптового ринку на заході України "Шувар". Так, лише за кілька днів томати-сливки зросли у ціні з 30 до 35-37 гривень за кілограм, а круглі томати подорожчали з 30-32 гривень до 36 гривень за один кілограм.

Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" в неї: "Кіркоров сказав мовчати та думати на 2 роки вперед"

Ані Лорак і Настя Каменських, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Ані Лорак і Настя Каменських, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Ані Лорак стала одним із найбільших з розчарувань українців за час війни, яку розпочала росія. І якщо одні люди без роздумів викреслили творчість Кароліни та саму співачку зі свого життя, то іншим усе ще цікаво, чому вона так вчинила. Завісу таємниці відкрив чоловік Насті Каменських - Олексій Потапенко (Потап), який нещодавно повернувся до України і тепер щосили роздає інтерв'ю. Не секрет, що багато українських знаменитостей намагалися достукатися до своїх колег на початку війни і Насті Каменських таки вдалося додзвонитися Ані Лорак.

Україна подала заявку на пришвидшене приєднання до НАТО: Володимир Зеленський зробив термінову заяву

Володимир Зеленський. Фото: скриншот з відео
Володимир Зеленський. Фото: скриншот з відео

Зеленський заявив, що провів засідання ставки Головнокомандувача та Ради нацбезпеки оборони, та заявив, що де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Рішення засідань - "По-перше - шлях посилення України і вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Ми пройдемо цим шляхом. Україна була і залишається лідером в переговорному процесі. Третє - ми маємо зафіксувати юридично все те, чого ми досягли фактично", - заявив Зеленський.