Ані Лорак стала одним із найбільших з розчарувань українців за час війни, яку розпочала росія.

І якщо одні люди без роздумів викреслили творчість Кароліни та саму співачку зі свого життя, то іншим усе ще цікаво, чому вона так вчинила.

Завісу таємниці відкрив чоловік Насті Каменських - Олексій Потапенко (Потап), який нещодавно повернувся до України і тепер щосили роздає інтерв'ю.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap/

Не секрет, що багато українських знаменитостей намагалися достукатися до своїх колег на початку війни і Насті Каменських таки вдалося додзвонитися Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ну хоч скажи хоч щось. Напиши "Ні війні". На що їй відповіла: "Мені Кіркоров сказав нічого не говорити, сказав думати на два роки вперед, тому не треба мене задовбувати". На що я чую моя дружина каже: "Ти не маєш права більше називатись українкою"" , - розповів Потап про розмову Каменських з Ані Лорак в інтерв'ю ЖВЛ.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Варто зазначити, що Ані Лорак надовго зникла з радарів і з'явилася лише нещодавно в соцмережах, де розповіла, що не може дихати без музики та свого глядача. Звернення, зрозуміло, було записано російською мовою.

Нагадаємо, що Ані Лорак повернулася і назвала себе найкращою артисткою України, але земляки вимагали позбавити звання.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських засумувала , споглядаючи дорогу за вікном, що веде додому.

Також стало відомо, що Потапа після довгого перебування за кордоном перекваліфікували з реперів: "Будівельник за професією".