Відомий український блогер, що перебуває в лавах ЗСУ, Анатолій Штефан (Штірліц) показав, як капелан московського патріархату освячує танки та закликає ангелів охоронців охороняти екіпаж танку, який їде нищити мирних мешканців.

Анатолій Штірліц у своєму twitter показав відео, та запитав в українців, чи підуть вони у неділю до церкви та чи понесуть гроші московським попам після побаченого.

Московський поп освячує танк рф. Фото: скриншот Twitter
Московський поп освячує танк рф. Фото: скриншот Twitter

Бойовий чорт із філії ФСБ мп. А ви в неділю знову московським попам понесете гроші та підете до їх філій в Україні? Чи знову неначасі та це не те - пише блогер.

На відео кудлатий московський піп розповідає, що освятить бойові машини, щоб ті влучно стріляли, та служили на благо "родіни" Також показано процес освячення танка, який цілить по мирних будинках українців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Поп не соромлячись "Во ім'я бога та святої Троїці" освячує зброю, та весь екіпаж.

Зараз освятимо ці бойові машини, щоб ббог послав ангела охоронця, щоб зброя служила на благо нашій вітчизні, та щоб екіпаж був завжди цілий, живий та здоровий, - сказав фсбшник в рясі, ніби тост.

Московський поп освячує танк рф. Фото: скриншот Twitter
Московський поп освячує танк рф. Фото: скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, що Майя Санду проговорилася, як російські спецслужби розжарюють обстановку в Молдові: навіщо путін працює на два фронти.

Як повідомляв "Знай.ua" міністр оборони Великобританії назвав головну причину, чому бліцкриг путіна виявився нікчемним.

Також "Знай.ua" інформував, з Херсонської ОДА зняли російську ганчірку: Стремоусов спакував валізи та запевняє, що паніки немає.