Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив знову дати свій коментар з приводу інциденту з ракетою у Польщі, та закликав не шукати виправдань.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться своїми емоціями від того, що відбувається на сьогоднішній день у країні.

Михайло Подоляк зазначає, що Європі час остаточно прокинутися, і ракета, що впала на території Росії, це довела. Небо над Україною необхідно закрити як мінімум заради їхньої безпеки, адже за війну в Україні відповідальна виключно Росія.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"За масовані ракетні удари - теж Росія. За ризики, що стрімко ростуть, для прикордонних країн - знову тільки Росія ", - написав він у Twitter у середу, 16 листопада. Саме тому не варто шукати жодних виправдань.

Такої думки дотримується і прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, який також зробив гнівний пост у соціальній мережі Twitter. Він не бачить нікого тут винного, окрім як Росію, оскільки саме через їхні ракетні атаки це сталося.

" Ясно одне: цього не сталося б без жахливих ракетних ударів Росії по Україні " - сказано в повідомленні під постом.

До речі, частина ракет також потрапила до трас, які сьогодні межують із Польщею. Ніхто не зможе почуватися в безпеці, доки російська агресія існує.

Пост нідерландського міністра, фото: Twitter
Пост нідерландського міністра, фото: Twitter

Нагадаємо, що ще одна "багатоходівка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена

Раніше повідомлялося, що ППК "Вагнер" і "кадировці" не мали воювати в Україні: мали різати росіян усередині Росії

Також "путина винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців