Росіяни не полишають спроб втягнути лукашенка у відкриту війну з Україною, для того вже готові сценарії терактів на об’єктах критичної інфраструктури Білорусі.

Російська федерація традиційно планує призначити "відповідальними за теракти" громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені у білоруську військову форму, повідомляє ГУР.

Обстріл з РЗК. Фото: скриншот Youtube
Обстріл з РЗК. Фото: скриншот Youtube

Таким чином pосія хоче прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів.

Місце проведення імовірних "інцидентів" – території, що межують з кордонами країн ЄС та України, зокрема гродненської та брестської областей. Одна з головних цілей – білоруська атомна електростанція "Островець" - йдеться у повідомленні ГУР.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Таким чином сценаристи з кремля хочуть прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів. А також створити необхідну для кремля суспільну думку в білоруському суспільстві.

Наразі підрозділи білоруських кдб, мвс та прикордонних військ вже приведено в стан підвищеної бойової готовності. Раніше стало відомо, що росія готує чергову спробу прориву з боку білорусі, щоб захопити декілька областей України. Проте за час повномасштабного вторгнення на білоруському кордоні українські прикордонники потужно підготувалися.

Нагадаємо, ми писали, що впихнути між булочок шматок м'яса: Лукашенко розповів, що чекає на білорусів.

Як повідомляв "Знай.ua" путін на золотому унітазі спустив червоні труси і посадив Лукашенка з ключкою на коліна: розміри відрізняються від очікуваних.

Також "Знай.ua" інформував, що НАТО близько? Білоруських розвідників хочуть швидкими темпами навчити англійської термінології.