Збройні сили України найближчим часом можуть переламати перебіг бойових дій на території Донбасу. Для цього потрібно зробити важку роботу.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Зараз наші воїни роблять все можливе для того, щоб досягти нових успіхів у багатьох напрямках. Для цього наші союзники мають продовжити підтримку нашої країни, і навіть посилити її значно.

Воїн ЗСУ, фото: Instagram
Воїн ЗСУ, фото: Instagram

Поки що, на жаль, Кремль продовжує вести війну початку 20 століття, і вони мають таку можливість. Йдеться як про мобілізаційний ресурс, так і про запаси озброєння радянського зразка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Проте суттєво її може переламати, якщо наші партнери продовжать і далі, або ще краще інтенсифікують постачання високоточних систем озброєння чи авіації, або посилять ракетні війська та артилерію. Сергій Череватий

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Насамперед йдеться про системи HIMARS та MLRS. Наші захисники вже освоїли це озброєння, і воно допомагає досягти значних успіхів на фронті.

До речі, активні бої в районі Бахмута тривають вже понад 5 місяців, і зараз російські окупанти потребують оперативної паузи.

Вони, можливо, і потребують оперативної паузи, скажімо, керівники середньої ланки це розуміють. Але з огляду на рішення військово-політичного керівництва політтехнологи Путіна вже багато років розкручують цей міф, що Путін ніколи не відступає. Тому вони заручники цього й змушені продовжувати цей конвеєр смерті. Сергій Череватий

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

Нагадаємо, що трофейні танки і БТР припадають пилом на складах ЗСУ без діла: захопили, але використовувати не можуть

Раніше повідомлялося, що росіянка злякалася прапора України, купивши дитині рукавиці з "сюрпризом"

Також, кишеньковий алкоголік путіна Медведєв викликав захоплення Ілона Маска своєю маренням