Стало відомо, що Сполучені Штати Америки вирішили зосередитися на наданні Україні різних систем ППО. Одне з найважливіших питань на сьогоднішній день.

Про це заявив офіційний представник Державного департаменту США Андреа Калан.

Жінка зазначила, що зараз союзники та партнери України збираються робити все для того, щоб убезпечити мирних мешканців та критичну інфраструктуру від нових ударів.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

Усі плани Росії точно не відбудуться, адже за Україною правда і весь світ. В результаті вони залишаться без грошей, боєприпасів, репутації та захоплених територій.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Хоча росія спробувала сіяти страх і хаос у новорічну ніч, ми бачимо, що ВСУ дуже ефективно боролися з цими атаками. Ми продовжуватимемо допомагати, і ми бачимо, як українські військові ефективно використовують системи ППО, щоб захищати свою країну", - зазначила вона.

Коли саме це станеться – сказати поки що складно, оскільки дедлайни не було позначено. Сподіваємося, що там уже почали працювати над цим питанням, і небо буде закрите у найкоротший термін.

ППО, фото: скріншот із відео
ППО, фото: скріншот із відео

До речі, у Білому домі вирішили після Нового року знову анонсувати черговий пакет воєнної допомоги для України. Там будуть озброєння, боєприпаси, а також нові установки HIMARS. Крім того, Джо Байден, Президент США, посилив надію на отримання бронеавтомобілів Bradley.

Нагадаємо, що ядерний арсенал путіна може виявитися такою ж пустушкою, як і "друга армія у світі": чи справді треба побоюватися

Раніше повідомлялося, що петля на шиї путина затяглася міцніше після удару ЗСУ по Макіївці: у всьому винні солдати з телефонами

Також німці зізналися, що Шольц все ще спілкується з шаленим диктатором: не хоче втрачати зв'язку