Заборони не діють: продавщиця з Мелітополя продавала дітям алкоголь.

Інцидент стався в магазині "Мажор", що на перетині вулиць Гризодубової і Казарцева в Мелітополі. Продавщиця продала школярці пиво.

Продавщиця споювала дітей.

Сьогодні, 10 вересня, під час засідання адмінкомісії, продавщиця пояснила, що вона просила дівчину показати паспорт, але документа з собою у тої не було. Тоді жінка вирішила, що 18 років юної покупчині вже є.

Продавщиця продавала дітям алкоголь.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жінці загрожував штраф до 6,8 тисяч гривень, але члени комісії вирішили обмежитись мінімальним покаранням – штрафом в 1,7 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.