Українські правоохоронці продовжують боротися з браконьєрством та прикривають точки незаконного продажу ялинок. У Харкові стражі порядку натрапили на чергового "чорного" продавця, який з переляку заліз під машину.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

Інцидент відбувся на вулиці Клочківській, де чоловік абсолютно спокійно продавав нелегальні ялинки. За ним приїхала поліція. Але харків'янин придумав дієвий, на його думку, спосіб приховатися від правосуддя та заліз під машину.

Правоохоронці були вимушені лізти під вантажівку та діставати звідти горе-продавця. На запитання, що саме чоловік робив під колесами, він відповів, що йому було погано.

Також "чорний" продавець попросив викликати для нього швидку та виявився дуже юридично грамотним. Він відмовився розмовляти з копами без свого адвоката.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Розлючений конкурент зламав зуб продавцеві ялинок

Нагадаємо, що у столиці придумали спосіб зупинити святкових браконьєрів. Київські ялинки полили смердючою рідиною, щоб відлякувати крадіїв.