Запорізький аеропорт закрили на ремонт ще у вересні і обіцяли відкрити 16 жовтня. Але підрядник, судячи з усього, не встигне в строк.

Ремонт аеропорту перенесли ще на 10 днів.

Це стало зрозуміло з повідомлення компанії "Мотор Січ", в якому попередили про те, що рейс Запоріжжя-Київ компанія тимчасово скасовує повністю, а рейси Запоріжжя-Мінськ поки що будуть відправлятися з Дніпра.

Відновлення роботи міжнародного аеропорту відкладається як мінімум на 10 днів і всім, у кого були куплені квитки потрібно звернутися до свого авіаперевізника або в туристичну компанію.

Ремонт планували закінчити 16 жовтня, але не встигають.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.