Стало відомо про те, що запорожці вирішили самостійно навести порядок у місті, раз влада нічого не збирається робити.

Таким чином, повідомляється, що запорожці вже втомилися чекати, поки міська влада схаменеться і почне наводити порядок у дворах. Багато місцеві жителі вже навіть почали брати ініціативу в свої руки, і роблять те, що повинні робити по суті комунальники. Про це пише інформаційний портал "Репортер".

У Запоріжжі місцеві вирішили самостійно зайнятися пристроєм двору, фото: Репортер

Так зробили члени ОСББ «Гагаріна 10». Вони власноруч за один день спорудили сміттєвий майданчик напівзакритого типу. Голова ОСББ Максим Охотин говорить про те, що майданчик вони робили спільними силами, так як кожен хотів би жити в чистому дворі.

А бачити, як розлітається по всій території двору сміття – зовсім не хочеться. Взяли старі труби, наварили конструкцій, і ось, майданчик вже готова. Все б нічого, якщо б цим займалися комунальні служби, як і повинно бути.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ініціативу запорожців підтримали на підприємстві-мусороперевозчике «Вельтум-Запоріжжя» і встановили на новому майданчику нові оцинковані контейнери. Сподіваються, що інші ОСББ також візьмуть приклад ОСББ «Гагаріна 10».

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві на одній з вулиць міста місцеві жителі скаржаться на комунальників, які третій рік не можуть довести до кінця ремонтні роботи.

Про це повідомляє телеграм-канал Х**вий Київ.

У Києві на вулиці Тростянецької комунальники вже третій рік не можуть добудувати відрізок дороги. Цей ділянку лише обгородили парканом, щоб ніхто випадково не потрапило в яму, і геть забули про будівництво.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Українська столиця потерпає від нової хвилі зухвалих ограблений. З'явилася інформація, що у Шевченківському районі Києва, в чергову частину управління копів звернулася місцева мешканка і повідомила, що її обікрали на вулиці Велика Житомирська.

Як повідомляв "Знай.іа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.іа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.