У Запоріжжі на одному з ринків стався неприємний інцидент – дивна жінка ходила по рядах з трупом кота в одній руці і Біблією в іншій, пристаючи до покупців. Про це повідомляють самі запорожці в соцмережах, публікуючи відповідне відео, яке людям зі слабкими нервами краще не дивитися.

Відзначається, що інцидент стався на ринку "Анголенко» - там неадекватна городянка влаштувала щось на зразок публічної проповіді, але все, що вдалося розібрати свідкам з її імпровізованої промови - що вона нібито "директор цього ринку, і це мій ринок!»

При цьому в правій руці жінка тримала мертву тварину - кота. Багато користувачів соцмереж занепокоїлися тим фактом, що жінка могла вбити нещасного пухнастика в ритуальних цілях. Вони вимагають повідомити про подію в поліцію.

Однак інші запевняють, що ця жінка вже встигла стати чи не місцевою знаменитістю – у неї відхилення в психіці, але кота вона «швидше знайшла на вулиці, ніж вбила особисто».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«У неї є житло і є чоловік», - додають місцеві жителі.

За їхніми словами, до того, як розмахувати котом і Біблією, дама погрожувала перехожим каменем і ножем. Пізніше, заспокоївшись, вона склала свій "реквізит" в пакети і пішла.

Нагадаємо, що закарпатці звернулися до Зеленського з психлікарні

Як повідомляв портал "Знай.иа", з держбюджету переплатили 16,6 млн грн компанії з орбіти міністра Абрамовського на закупівлі обладнання " Охматдиту"

Також, "Знай.иа" писав, що у місті Зеленського душевнохворих віддавали в рабство, замість ліків