В країні весна. Буйним цвітом квітнуть не тільки вишні та абрикоси але і, як бачимо, весняні загострення психічних захворювань. У місті Дніпро неадекватний пасажир перетворив на кошмар повсякденну поїздку в маршрутці, передає Telegram-канал ХД.

У Дніпропетровську пасажир маршрутного таксі №21почав бити водія за кермом , пишуть очевидці.

Що стало причиною побиття водія, не відомо. Але найстрашніше, інцидент стався під час руху.

Можна тільки уявити, що з'ясування відносин могло спровокувати ДТП.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео можна бачити, що за водія заступилися пасажири, деякі вимагали викликати поліцію.

Хуліган вилаяв всіх нецензурною лайкою і покинув автобус.

Нагадуємо, що і не всі водії маршруток - "святі люди". Словосполучення "водій маршрутки", судячи з кількості інцидентів, в яких вони причетні, скоро стане ім'ям прозивним. Не в образу інтелігентним і сумлінним водіям, які роблять свою роботу без ексцесів і з якими приємно їздити. Але все більше водіїв маршруток хамлять, висаджують пасажирів, і навіть б'ються.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пенсіонер жорстко провчив нахабного маршрутчика: неповадно буде.

Також повідомлялося, що у Харкові дикий маршрутник жорстоко побив дідуся заради восьми гривень.

Нагадаємо,що дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів: "На вихід! Геть звідси!"В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Нещодавно "Знай.uа" У Дніпрі битами побили пенсіонерів, не пошкодувавши навіть 103-річну бабусю.Злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки, повідомляє "Інформатор".