Стало відомо про те, що в Запорізькій області і у дворі ліцею був встановлений величезний трансформер.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 29 жовтня, у дворі Бердянського машинобудівного ліцею з'явився ще один експонат - герой фільму «Трансформери» Бамблбі.

Трансформери, фото: соціальні мережі
Трансформери, фото: соціальні мережі
у Запоріжжі встановили величезного трансформера, фото: соціальні мережі

Учні даного ліцею продовжують удосконалювати свою майстерність, і поєднують його разом зі своєю творчістю. У цьому їм на допомогу прийшов викладач Олександр Шапочник.

Трансформери, фото: соціальні мережі
Трансформери, фото: соціальні мережі
у Запоріжжі встановили величезного трансформера, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вага фігури становить приблизно одну тонну, а її зростання не менше трьох з половиною метрів. Збирати трансформера почали влітку. Після того, як почалося навчання, до Олександра приєдналися і учні.
Всі бажаючі-хто хотів, хлопці, які вивчають газозварювання, ковальську і токарну справу, приходили після занять, включали фантазію і допомагали в створенні Бамблбі.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda E. звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.иа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/год.