Стало відомо про те, що в місті Запоріжжя, хулігана вирішили провчити на все життя.

Таким чином, повідомляється, що в центрі міста Запоріжжя, на площі Маяковського, група чоловіків вирішила покарати хулігана за те, що він розбив скло в громадському транспорті.

Хлопець, який зробив це, був у стані алкогольного сп'яніння. З незрозумілої причини він вирішив розбити вікно в міському автобусі, після чого намагався уникнути покарання.

Він сховався у дворі неподалік.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чоловіки, яким ця історій здалася неприйнятною, все ж гнав цього п'яного бунтаря. Його схопили за ноги, і буквально перенесли на світ для того, щоб поговорити.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Львівської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Львівської області

На жаль, історія замовчує свій епілог. Що буде далі з чоловіком, і чи заплатить він за ремонт транспорту-невідомо. Тепер залишиться чекати просто офіційного коментаря співробітників правоохоронних органів.

Ролик надано інформаційним порталом "Акцент".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мукачеві малолітки влаштували дискотеку на даху зупинки-чекати автобус тепер ніде

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром психи начинили дитячий майданчик битим склом і облили соляркою-занадто шумлять , бісить

Також «Знай.иа " писав, що В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "зеу * БКІ"